• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۹۲۰۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۱
قزوین » اجتماعی

شناسایی ۶۸۴ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در استان قزوین 

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین گفت: در چهار ماه نخست امسال ۶۸۴ مورد تغییر کاربری غیر مجاز شناسایی شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، فولیان معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در نشست هم اندیشی پیشگیری از تغییرشناسایی ۶۸۴ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در استان قزوین  غیر مجاز کاربری اراضی زراعی وباغی گفت: در چهار ماه نخست امسال ۶۸۴ مورد ساخت و ساز غیر مجاز به میزان ۲۳ و نیم هکتار شناسایی شده است.
 
وی افزود: پارسال هم هزار و ۸۱۹ فقره تغییر کاربری غیر مجاز به میزان ۳۶۶ هکتار شناسایی شد.
 
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: ۶۴۷ مورد حکم تغییر کاربری صادر شده که اجرا نشده است و با اجرای این احکام جلوی رشد قارچ گونه ساخت و ساز‌های غیرمجاز گرفته خواهد شد.
 
به گفته فولیان، پارسال هزار و ۲۷۶ فقره حکم تبصره ۲ با مساحت ۱۴۴ هکتار و ۴۱۶ فقره تبصره ۲ هم با ۴ هکتار امسال اجرا شده است.
 
وی اضافه کرد: پارسال ۱۵۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز با ۳ هکتار قلع و قمع شد و ۲۸ مورد با بیش از ۴ هزار متر مربع امسال تخریب شد که بسیار حداقلی است.
 
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: در سال گذشته ۱۴۷ هکتار از اراضی به وضع سابق بازگردانده شدند و امسال هم فقط ۴ هکتار از اراضی کشاورزی به وضع سابق بازگردانده شدند.
 
فولیان افزود: اجرای به موقع احکام قلع و قمع پیام هشداری به متخلفان و متصرفان اراضی کشاورزی و باغی خواهد بود.
 
وی اضافه کرد: اولویت دستگاه قضایی در جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز، پیشگیری است و مسئولان امر شبانه روز باید برای اجرای این قانون تلاش کنند.
 
فولیان افزود:  قبل از اجرای عملیات ساخت و ساز نباید اجازه این کار را بدهیم چرا که قلع و قمع اثرات اجتماعی زیادی دارد.
 
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت : پایش اراضی کشاورزی و باغی استان باید به صورت ۲۴ ساعته و به صورت برخط انجام شود.
 
وی اضافه کرد : مدیران امور اراضی نباید سلیقه ای عمل‌کنند و همانطور که فنس ها و زیرتانکری ها را تخریب می‌کنند ویلاها و ساخت و سازهای غیرمجاز را هم تخریب کنند که باعث ایجاد شبهه بین مردم نشود و اولویت اصلی آنها تخریب ساخت و سازهای طبقه اشراف باشد.
 
 معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: الموت غربی ۴۳ مورد، طارم سفلی ۱۹ مورد و کوهین ۳۳ مورد ساخت و ساز غیرمجاز دارند که باید تعیین تکلیف شوند.
 
سرهنگ بختیاری فرمانده یگان حفاظت اراضی جهاد کشاورزی استان هم گفت: ۶۴۷ مورد اجرای احکام معوق در استان داریم که از سال ۸۶ تاکنون اجرایی نشده اند.
 
وی افزود: بخشی از دلایل اجرا نشدن این احکام به پیگیری نکردن آن‌ها از سوی دستگاه قضایی استان و پیگیری نکردن احکام در دوران گذشته باز می‌گردد.
 
فرمانده یگان حفاظت اراضی جهاد کشاورزی استان گفت: سال گذشته استان قزوین با ۱۵۲ مورد شناسایی تغییر کاربری اراضی و به دلیل ازدیاد احکام معوقه، رتبه چهارم کشور را کسب کرد این در حالی است که رتبه استان قزوین بالاتر از این رقم بود.
 
سرهنگ بختیاری افزود: از سال ۹۴ ستاد قلع و قمع در استان‌ها و شهرستان‌ها تشکیل شده و متاسفانه تاکنون جلسه‌ای برای هماهنگی این کار تشکیل نشده است و بعد از دو سال پیگیری هفته گذشته اولین جلسه این ستاد در آبیک برگزار شد.
 
وی اضافه کرد: در جهاد کشاورزی لودر برای تخریب نداریم و به همین دلیل احکام اجرا نمی‌شود.
 
فرمانده یگان حفاظت اراضی جهاد کشاورزی استان گفت: برخی از سازه‌ها بتنی هستند و برای تخریب آن‌ها باید از بیل مکانیکی استفاده کنیم که تنها بیل مکانیکی اداره در طارم مشغول عملیات عمرانی است.
 
سرهنگ بختیاری افزود: از سوی دیگر برخی از مسئولان شهرستان‌ها و یا بستگان درجه یک آن‌ها در ساخت و ساز‌های غیرمجاز دخالت دارند.
 
وی گفت : گرایش مردم به ساخت و ساز غیرمجاز بعد از کرونا به شدت افزایش یافته است.
 
سرهنگ بختیاری افزود:  همچنین قوانین دست و پاگیر اداری از جمله رای وحدت رویه و طولانی شدن روند دادرسی قضابی، جلوی اجرای احکام قلع و قمع را می‌گیرد.
 
عبدی جانشین جهاد کشاورزی استان هم گفت: در زمانی که مدیر امور اراضی بودم در راستای اجرای قانون اقدامات خوب و مثبتی برای پیشگیری و اجرای احکام انجام شد.
 
وی افزود: اگر نیروی انتظامی و دادستانی پشتیبان امور اراضی برای برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز و تخریب آن‌ها نبودند قطعا با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کردیم.
 
 جانشین سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: بسیاری از متخلفان و متصرفان اراضی کشاورزی و باغی متاسفانه برای جلوگیری از اجرای قانون قلع و قمع اقدام به طرح شکایت در محاکم دادگستری می‌کنند‌که همین طرح شکایت باعث دلسردی کارکنان امور اراضی می‌شود.
 
عبدی افزود:  باید دستگاه قضایی در اقدامی عاجل جلوی طرح شکایت‌های بی مورد و غیرقانونی را بگیرد تا شاهد اجرای سریع و دقیق قانون اجرای احکام قلع و قمع تصرف اراضی کشاورزی و باغی باشیم.
 
 جانشین سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در سنوات گذشته حتی در روز‌های تاسوعا و عاشورا هم برای اجرای احکام قلع و قمع اقدام می‌کردیم.
 
عبدی اضافه کرد: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ با زیرتانکر‌ها و فنس کشی در اراضی کشاورزی برخورد می‌کنیم.
 
وی اضافه کرد: این روز‌ها برخی سودجویان با پمپ آب کانال دشت قزوین را به صورت غیرقانونی برداشت کرده و هر تانکر یک میلیون تومان به فروش می‌رسد که باید با جدیت با این افراد برخورد شود.
 
 جانشین سازمان جهاد کشاورزی استان گفت:همچنین باید با چاه‌های غیرمجاز و برداشت بی رویه برای آبیاری باغات برخورد شود.
 
عبدی افزود:بعضی از احکام صادر شده دو دسته هستند که یکی از آن‌ها شامل برداشت بی رویه شن و ماسه است که در پی این اقدام چاله‌های عمیق و خطرناکی در برخی نقاط استان حفر می‌شود که با شکایت جهاد کشاورزی، متخلفان برای پر کردن این چاله‌ها اقدام به انتقال خاک از سایر اراضی و تخریب آن‌ها می‌کنند.
 
رحماندوست، مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان هم گفت : سازمان جهاد کشاورزی استان و شهرستان‌ها و امور اراضی تلاش می‌کند که به وظایف ذاتی اش عمل کند، اگر دستگاهی مدعی است که ما به صورت سلیقه‌ای با ساخت و ساز‌ها برخورد می‌کنیم موضوع را به صورت مصداقی عنوان کند تا با متخلفان برخورد کنیم.
 
خدایاری، مدیر جهاد کشاورزی آوج هم گفت : آوج و آبگرم در کل ۳۰ مورد پرونده ساخت و ساز غیرمجاز تشکیل شده که ۵ مورد به بافت طرح هادی روستا ملحق شدند و ۱۶ مورد مسکونی است و خانواده‌ها در آن ساکن هستند و برای ۳ مورد هم اخطار تخلیه صادر شده است.

مدیر امور اراضی شهرستان البرز هم گفت :  ۳۶ مورد ساخت و ساز در اراضی کشاورزی و باغی محمدیه و بخش مرکزی شهرستان البرز شناسایی شده است و ۵.۶ درصد احکام قطعیت یافته اجرا نشده داریم که در اسرع وقت اجرا خواهند شد.
 
وی افزود: ۱۸ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در هفته گذشته تخریب شدند.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)